SHAMAN WORKS | BACK TO THE ROOTS

Åbning af Star Seed meditationsgrupper d. 17. oktober i Aarhus C og ONLINE

GRATIS / DONATIONSBASERET ONLINE | 50 KR. I AARHUS C | TORSDAG D. 17. OKTOBER KL. 16.30-18.30

Star Seed meditationen er for dig, der ønsker at lære din identitet i at komme fra et andet sted end jorden bedre at kende, i et trygt og healende rum.

Du får mulighed for at øve dig i at sætte ord på livet fra de fineste dybder i dit fundament, og modtager healing til den sårbarhed, der for mange Star Seeds er en integreret del af livet.

16.30 Vi starter med lande, og hilser på hinanden i stjernernes energistrømme - hvis det føles naturligt, med ordene fra et af de mange lyssprog, som finder vej til mennesker på jorden i denne tid:
"An ah the anh da" - som betyder: "Jeg hilser dig, ærede".

Så følger en introducerende refleksions- og delingsrunde, hvor man med en sætning kan beskrive, hvordan man har det. Deltagere i Aarhus C kan kort dele mundtligt, onlinedeltagere kan skrive i chatten.

Vi sætter i gruppen en fælles intention på at støtte hinanden i samhørighed, hvad end der er brug for healing til noget sårbart, eller for anerkendelse i noget, der er ved at vokse.

17.00 Vi bliver guidet til en astralrejsemeditation med Ashtar Kommandoen, hvor alle deltagere vil modtage healende støtte til deres særskilte livsproces.

17.20 Landing efter rejsen, og mulighed for kort at dele oplevelser og indsigter inden for tidsrammen - udvalgte deltagere i Aarhus C får mulighed for kort sparring på deres delinger .

17.45 Afrunder med en Star Seed meditation, hvor vi tuner ind på frekvenserne af fællesskab, samhørighed og genkendelse fra alle verdens Star Seeds, og lander i stille nærvær til musik.

18.00 Vi byder hinanden farvel til næste gang - i Aarhus C vil der være mulighed for lidt yderligere landing.

Onlinedeltagere mødes over videokonference, deltagere i Aarhus C mødes i Gammel Munkegade 21.

Åbningsmeditationen er opstart og optakt til de Star Seed meditationsgrupper, der bliver afholdt i Aarhus C og online fra d. 24. oktober.

Tilmeld gratis onlinedeltagelse lige HER

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.
Donér et beløb udover 50 kr.
DKK

Order summary

66.0-alien-groen-arcturisk-kvinde-menneske-1200x628

Åbning af Star Seed meditationsgrupper d. 17. oktober i Aarhus C og ONLINE

DKK 50
Total due DKK 50

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.