Det har været fuldkommen fantastisk at arbejde med et så specialiseret tema, som har fyldt alt for meget.

2024-10-anbefalinger-mille-2880x1200

Karina er dybdegående i sit arbejde, og videreformidler lag af viden og energi, som er nuancerede, vidtrækkende og som afspejler hendes høje etik, og det hun autentisk står for.

Hun har en særlig evne til at tale til alle slags mennesker, og det kan mærkes hvordan hendes hjerte banker for det vigtige arbejde hun gør - et arbejde som gør forskel.

Jeg har selv oplevet at Karinas arbejde har gjort en forskel for mig.

I en kort krystalhealingssession ramte Karina spot-on ind på min problematik med min oplevelse af at blive overvældet pga. min sensitivitet.

Selv i den korte tid som sessionen varede, formåede Karina at se direkte ind i mine udfordringer, men også de særlige superpowers som kommer med det at være særligt sensitiv.

Hun formåede at skabe et trygt, ligeværdigt og nede-på-jorden rum for mig og min problematik.

Sessionen gav mig nye forståelser, og har været et fantastisk afsæt til at arbejde videre med min sensitivitet og min overvældelse.


I min deltagelse på kurset: "Healing af det sunde selvbillede", oplevede jeg Karinas arbejde med energien, hvor hun formidlede nuancerede perspektiver på hvordan usunde selvbilleder skabes.

Der igangsættedes stærke healinger, som gav mig mulighed for at slippe gamle usunde selvbilleder, og erstatte dem med nye positive.

Det har været fuldkommen fantastisk at arbejde med et så specialiseret tema, som har fyldt alt for meget.

Efter kurset kan jeg mærke hvordan jeg føler mig langt mere fri og glad for at være mig i mit (nye) sunde selvbillede.

Mine varmeste anbefalinger går til Karina.

- Mille

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar