Indre spirituelt arbejde kombineret med ydre virke, det har du for mig at se fået til at gå op i en helhed - med intelligens, åndelig kontakt og hjertet på rette sted.

2024-10-anbefalinger-karin-d-2880x1200

Får lyst til at give dig et ord med på vejen ❤️

Når jeg står i et spørgsmål, en krisesituation eller med et ønske om at komme dybere ind i en healing af en problematik, så er du et af de første mennesker, jeg tænker på. Det har været sådan i flere år.

Jeg elsker den måde, du arbejder på med healing og formidling. Når jeg ikke har benyttet mig af din hjælp, mere end jeg har gjort, har det haft med fx. økonomi at gøre og at jeg er blevet bedre til indre lytning og giver den en chance inden jeg rækker ud.

Indre spirituelt arbejde kombineret med ydre virke, det har du for mig at se fået til at gå op i en helhed (uden at jeg selvfølgelig aner om du selv har det sådan).

Med intelligens, åndelig kontakt og hjertet på rette sted.

Jeg holder af, at lytte og lære af dig - og af mennesker generelt - der er dygtige til deres felt og som gerne vil være oprigtige og åbne.

Det kan jeg virkelig godt lide. Hører det mon ikke til det at arbejde med spiritualitet og samtidig at forholde sig en del ydmygt til at være menneske på Jorden?

Tak for dit arbejde. Glæder mig over, at du deler det.


- Karin Derneke

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar